Gratis Verzending

Gratis Verzending

Alle bestellingen worden indien het product op voorraad is binnen 24 uur verzonden.

Bestellingen vanaf € 25,- of meer verzenden we gratis. Voor bestellingen onder € 25,- betaal je slechts € 3,99 verzendkosten.

Levertijden Nederland

De levertijden zijn afhankelijk van Postnl, in algemene regel kunt u ervan uitgaan uw bestelling de volgende werkdag in huis te hebben*. 

Levertijden België

De levertijd voor België is normaal gesproken binnen 24 uur, voor bepaalde gebieden in Wallonië kan het 48-uurs levering zijn*.

Levertijden buitenland

Fedex*

  • International Standard - Binnen 3 dagen (Europa), 4 dagen (Noord-Amerika) of 6 dagen (Afrika & Oceanië)
  • International Priority - Binnen 1 dag (Europa & VS), 2 dagen (Azië) of 4 dagen (Afrika & Oceanië)

 

UPS*

  • Standard - binnen 1-5 werkdagen, levering overdag
  • Saver - binnen 1-5 werkdagen, voor het einde van de dag
  • Express - binnen 1-3 werkdagen, voor 10:30 uur of 12:00 uur
  • Express Plus - binnen 1-2 werkdagen, voor 09:00 uur

PostNL*

Indien een bestelling naar het buitenland wordt verzonden, dan zijn de levertijden afhankelijk van de bestemming. Vanaf het moment dat de bestelling betaald is kan het 1 tot 10 werkdagen duren voordat uw bestelling wordt bezorgd.

DHL*

  • Duitsland: normaal gesproken 1 werkdag. Voor Zuid Duitsland: 2 werkdagen
  • Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië: 2 werkdagen

* Aangegeven levertijden gelden niet voor weekend, zon- en feestdagen.

 

Wilt u iets retourneren om wat voor reden dan ook? Stuur ons een mailtje zodat wij op de hoogte zijn en dan komt alles goed.

Wettelijk heeft u 14 dagen de tijd, na ontvangst van het product om dit te melden. Hier zullen wij niet zo moeilijk om doen, graag hebben we wel dat u het product in originele verpakking retour stuurt. Producten die niet geretourneerd kunnen worden zijn erotische artikelen waarvan de verzegeling is verbroken of producten die vallen onder artikel 10 van de algemene voorwaarden. Retourkosten kunnen afhankelijk van de reden voor uw eigen kosten zijn, neem dus altijd vantevoren contact met ons op voordat u iets retour stuurt.

 

Formulier voor herroeping downloaden

(simpel mailtje is ook voldoende als u iets terug wilt sturen, maar webshop keurmerk stelt een formulier verplicht voor ons)

 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.