Privacy Policy
Categorieën

Privacy Policy

Euro-condoom respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
 
Wij gebruiken uw gegevens alleen om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Euro-condoom zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
 
Euro-condoom gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Als u bij Euro-condoom een bestelling plaatst bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In deze omgeving slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens.
 
Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Euro-condoom
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.
 
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Euro-condoom, dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier op deze site. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.
 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief   Ok
View Mobile / Standard Gebruik van deze site betekent dat je onze Algemene voorwaarden accepteert.
Copyright © 2019 euro-condoom.nl - Privacy Policy - Contact