Discreet geleverd
Categorieën

Discreet geleverd

Al onze bestellingen worden discreet geleverd, of met andere woorden er zitten geen stickers of reclame op zodat niemand kan zien wat er in het pakket zit.

 

Neutrale verpakking

Euro-condoom verzendt snel en anoniem naar uw adres. Al onze bestellingen worden verpakt in een neutrale verpakking waar geen naam of logo van Eurocondoom op staat. Op de doos staat geen informatie waaruit af te leiden is wat de inhoud van het pakket is. Ook de shopnaam staat niet op de doos. In verband met privacy staat er altijd "Postorder".

Levering alleen op het door u opgegeven adres (niet bij de buren).

Uw order wordt verstuurd naar het door u opgegeven adres. Mocht er op het moment van bezorgen niemand thuis zijn, dan wordt uw order niet bij de buren afgeleverd (dit geldt alleen voor Nederland). De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag de bestelling opnieuw aanbieden. Indien ook bij de tweede bezorgpoging het pakket niet afgeleverd kan worden, krijgt de ontvanger een notificatie waarmee de bestelling afgehaald kan worden op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor. Bij verzending via UPS of Fedex worden er 2 bezorgpogingen gedaan, waarna contact opgenomen kan worden met de bezorgdienst. Er wordt altijd een handtekening gevraagd voor ontvangst van het pakket.

Hoe ziet een pakket van Euro-condoom er uit?

Hieronder ziet u voorbeelden van de buitenzijde van onze pakketten. Verder vindt u hier een afbeelding van een adressticker.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief   Ok
View Mobile / Standard Gebruik van deze site betekent dat je onze Algemene voorwaarden accepteert.
Copyright © 2020 euro-condoom.nl - Privacy Policy - Contact